Как ще получите кредит?

Избери вида на кредита, сумата и срока. Попълни личните си данни и въведи кода за потвърждение, който ще ти изпратим. Това е всичко! Без хартиени договори и посещение в офис.

Ако заявката ти е одобрена, ще изпратим парите до минути в рамките на работното ни време. Можеш да ги изтеглиш от банковата си сметка, от банкомат или от каса на EasyPay.

За да получиш кредит от нас, единственото условие е да си на възраст между 18 и 65 години. Въпреки това, можем да ти откажем кредит, ако имаш лоша кредитна история или не сме сигурни в достоверността на предоставените данни.

Бърза, лесна и гъвкава:
  • Отговор на твоята заявка за минути.
  • Без да ставаш от компютъра.
  • Получаваш сумата, от която се нуждаеш, за нула време.

Да бъдете коректни към нас, както и ние сме коректни към Вас.

Можете да разберете чрез email или SMS, който ще Ви изпратим.

Договорът за кредит сключваме онлайн, съгласно Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Процедурата е максимално улеснена. След като подадеш заявка за отпускане на кредит, ние я обработваме за минути в рамките на работното ни време. Ако те одобрим, ще ти изпратим договор по електронната поща, с чиито условия трябва да се запознаеш и съгласиш. След като получим потвърждение, че приемаш нашия договор за кредит, той става легален и обвързващ.

EU Finance гарантира 100% защита на личните данни.

Информация можете да получиш като ни пишете ТУК

EU Finance записва всички отпуснати кредити в Централния кредитен регистър. Просрочените кредити влошават кредитната ти история и намаляват шансовете ти за бъдещо кредитиране.

Ако върнете кредита предсрочно, ние ще начислим по-малка лихва за ползване, отговаряща на броя дни, в които сте ползвали кредита.

Scroll to Top